logo De Ballebak

Binnenspeeltuin De Ballebak Brielle voor een hele dag speelplezier!

CORONA MAATREGELEN VANAF 1 JULI VERSOEPELD

Geachte klant,

Vanaf woensdag 1 juli versoepelen wij de regels volgens RIVM maatregelen. Dit houdt in dat veel zaken weer zullen gaan zoals voor de coronamaatregelen:

 • Wij hanteren een deurbeleid. U reserveert aan de deur en kunt gelijk naar binnen. Let op: VOL = VOL.
 • Bij binnenkomst vult u een korte vragenlijst in m.b.t. de gezondheid van uw gezelschap. Op basis hiervan behouden wij het recht om toegang te weigeren.
 • 1.5 meter afstand blijft een regel die wij in acht nemen! De tafelopstelling waarborgt dit. Zijn al deze tafels bezet dan zitten wij op dat moment vol en kunnen wij geen bezoekers meer toelaten!
 • Kinderfeestjes zijn gewoon weer te boeken via onze site.
 • GEEN tijdslimiet om te spelen.
 • Voor een kinderfeestje zijn 2 ouders/begeleiders per 10 kinderen toegestaan.
 • Kinderen tot 1 jaar GRATIS entree.
 • Vroege vogel tarief van €5,00.
 • Abonnementen zijn weer geldig.

Verder vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Op klassiek drukke momenten en dagen met slecht weer raden we aan om even te bellen met de vraag of wij vol zitten.

Met mooi weer en hoge temperaturen kunnen de openingstijden afwijken. Hou onze facebookpagina in de gaten of bel even voor meer info!

Veilig samen naar De Ballebak omdat het kan!

kinderfeestje bij De Ballebak

Kinderfeestje

Jouw verjaardagsfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes vieren bij De Ballebak? Dat is echt cool! Bij een Kinderfeestje krijg je ook een eigen feestpagina.

twee kinderen spelen met grote legostenen

Lekker spelen

De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier met springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

kind in binnenspeltuin

Club De Ballebak

Word gratis lid van Club De Ballebak. Elke maand is er een actie waar je op vertoon van je clubpas gebruik van kunt maken, ook al kom je elke dag. De actie wordt via e-mail bekendgemaakt.

Het laatste Ballebaknieuws…

Voorkom verspreiding coronavirus

Voorkom verspreiding coronavirus

De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn heel simpel.
Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is altijd belangrijk om deze op te volgen.

Was regelmatig je handen.
Hoest en en nies in de binnenkant van je elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes.
Geen handen schudden.

Lees meer
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar om iemand te verrassen?

Lees meer
Jaarabonnement

Jaarabonnement

Het jaarabonnement van De Ballebak is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote indoorspeeltuin. Met het jaarabonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat ons overdekt speelparadijs De Ballebak te bieden heeft.

Lees meer

De Ballebak Brielle

De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. De Ballebak beschikt binnen over één van de grootste speelstructuren van Nederland met maar liefst vier etages waanzinnig speelplezier.

De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Een wat kleiner gedeelte voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar en een groter gedeelte voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. In De Ballebak vind je onder andere een springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

Weer of geen weer, het is in De Ballebak altijd feest!

Veilig spelen

Alle speeltoestellen van De Ballebak voldoen aan de Europese norm en zijn dus uitermate veilig. Doordat we onze speeltuin maandelijks laten inspecteren en meteen de ballen laten reinigen, blijft die veiligheid en hygiëne gewaarborgd.

Alle bezoekers kunnen bij binnenkomst onze huisregels lezen en dienen zich hieraan te houden. Door het betreden van de speeltuin verklaart u zich bekend én akkoord met deze regels. De medewerkers van De Ballebak zien ook daadwerkelijk toe op naleving van de regels!

Kinderen van 13 t/m 17 jaar zijn te oud voor ons kinderspeelparadijs en mogen niet naar binnen bij De Ballebak in Rotterdam Brielle.

Ouders en begeleiders

Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen.

U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen, maar natuurlijk wel met uw kinderen.

Bij De Ballebak is het mogelijk om gratis gebruik te maken van het draadloos netwerk voor laptop of mobiele telefoon. Tevens kunt u gebruik maken van de vele magazines die op onze leestafels liggen.

Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar hebben gratis toegang.

Verjaardagsfeestje

Het feestje van het jaar is jouw feestje. Iedereen zal het er nog lang over hebben. De hele dag heerlijk spelen met al jou vriendjes.

Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto’s op je feestsite!

Schoolreis en Groepsarrangement

Voor grotere groepen kinderen is er een Groepsarrangement en voor scholen een Schoolreisarrangement.

Peuters

Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben wij een aparte speelruimte. De Ballebak is geschikt voor voor individuele bezoekers maar ook voor grote groepen peuters zoals peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Voor kinderdagverblijven is er een aantrekkelijk arrangement.

Tot slot

 • De Ballebak Rotterdam Brielle is rolstoelvriendelijk. Een grote invalidentoilet is aanwezig.
 • Bij De Ballebak Rotterdam Brielle kun je gratis parkeren.
 • Leest u voor de zekerheid nog even onze huisregels.
 • Tip: ons advies is om de kinderen tijdens het binnenspelen luchtig te kleden.