logo De Ballebak

Binnenspeeltuin De Ballebak Brielle voor een hele dag speelplezier!

CORONA UPDATE 17 NOVEMBER 2020

Door de extra Corona maatregelen is de horeca gesloten. Daarom hebben wij het volgende besloten.

Prijs is € 10,00 per kind. Kinderen krijgen bij binnenkomst ter compensatie een zakje chips t.w.v. € 1,10.

Ouders/Begeleiders betalen € 2,50. U krijgt bij binnenkomst ter compensatie een kan ranja t.w.v. € 3,20.

Wij maken ook  uitzondering op “eigen eten en drinken”. Dit is voor nu toegestaan zolang de horeca gesloten moet blijven door de Corona maatregelen.
Wat toegestaan is met “eigen eten en drinken”: pakjes drinken, fruit, crackers, koeken en snoep.
Wat NIET is toegestaan is eigen gemaakte brood en maaltijden.

Dit zijn onze CORONA MAATREGELEN die wij hebben toegepast.

We hebben in verband met de Coronamaatregelen een beperkte capaciteit waardoor het alleen mogelijk is langs te komen op basis van een online reservering met een vooruitbetaling.

Bezoek aan het speelparadijs zijn voor de maximale duur van 3 uur zodat er meerdere kinderen op een dag plezier kunnen hebben.

Gebruik van de 10 ritten kaarten, abonnementen en gratis toegang voor de kinderen van 0 tot 1 jaar is niet mogelijk omdat we alle bezoekers vooraf registreren in een online reserveringssysteem.

Uw entreekaarten zijn alleen verkrijgbaar via onze website van De Ballebak

Door te drukken op de knop TICKET gaat u vanzelf naar het reserveringssysteem, daar kunt u aangeven met hoeveel kinderen u komt. Max. 1 ouder per gezin.

Mondkapjes zijn voor volwassenen binnen verplicht, aan tafel kunt u deze afdoen. Gaat u wat bestellen of naar het toilet dan bent u verplicht het mondkapje weer op te doen.

Reserveren

U kiest zelf een tijdslot uit, tussen die tijd kan u met de kinderen of kind komen.

We werken met 3 verschillende tijdsloten:

 • Ticket 1 09.00 uur tot en met 12.00 uur   max. 1 ouder per gezin, tafel is gereserveerd voor u.
 • Ticket 2 12.15 uur tot en met 15.15 uur   max. 1 ouder per gezin, tafel is gereserveerd voor u.
 • Ticket 3 15.30 uur tot en met 18.30 uur   max. 1 ouder per gezin, tafel is gereserveerd voor u.

Na ieder tijdslot gaan we alles weer opruimen en grondig schoonmaken voor de volgende groep bezoekers.

Door een reservering te maken en vooraf een ticket te kopen gaat u  automatisch akkoord met de extra Coronamaatregelen van De Ballebak.

Bij een boeking kan u tijdelijk met niet meer dan 1 volwassenen per gezin begeleiden.

Let op, als u wel reserveert maar niet komt dan bent u uw geld kwijt.

Corona gedragsregels

 • Was voorafgaand aan het bezoek de handen met desinfecteermiddel of zeep, minimaal 20 seconden.
 • Was de handen ook als ze mogelijk besmet kunnen zijn na het aanraken van objecten waar veel mensen aanzitten (deurknoppen, pinapparaten, afstandsbediening, etc.); na een toiletbezoek; na hoesten, niezen in de handen; na het snuiten van de neus, etc.
 • Vermijd het aanraken van uw gezicht en schud in deze tijd geen handen.
 •  Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers, toezichthouders op en respecteer de regels zoals die in verband met Corona zijn opgesteld.
 • Bij het niet naleven van deze maatregelen kan u de toegang tot het speelparadijs worden ontzegd.
 • Houd altijd overal zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand, ook op de grote speelvloer.
 • Er is een vaste zitplaats en tafelindeling i.v.m de 1,5 meter regel, u mag zelf geen stoelen en/of meubilair verplaatsen.
 • Het speeltoestel, het springkussen en vooral de ballenbak is alleen toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar en toezicht vanaf de kant is toegestaan voor een ouder of begeleider.
 • De ouder of begeleider, die toezicht houden op spelende kinderen houden 1,5 meter afstand tot elkaar en mogen het speeltoestel of het losse speelgoed niet aanraken.
 • Een mondkapje dragen is verplicht.
 • Na de Coronatijd hopen we dat ouders en kinderen weer fijn samen kunnen spelen zoals men dat bij ons gewend is.
 •  1 ouder mag in de peuterhoek bij hun kind in de buurt zijn/spelen maar let u wel op dat u bij meerdere kinderen of ouders in de peuterhoek goed de 1,5 meter afstand in acht neemt.
 • In de auto’s op ons circuit mogen tijdelijk alleen kinderen en kleuters die voldoende ervaring hebben met het rijden van de rondes.
 • Ouders samen met hun kind mogen niet in de auto’s tot de Corona maatregelen worden aangepast.
 • De signalering of tekstbordjes vind u op verschillende plekken in het speelparadijs.
 • Blijf alstublieft thuis als u of uw kind 1 van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden).
 • Betaal zoveel mogelijk met pin / contactloos
 • Verlaat direct na het spelen het ons speelparadijs.

Openingstijden vanaf 1 oktober 2020

7 dagen per week geopend!

MAANDAG t/m ZONDAG

 • 09.00 uur tot en met 12.00 uur
 • 12.15 uur tot en met 15.15 uur
 • 15.30 uur tot en met 18.30 uur

We hebben in verband met de Coronamaatregelen een beperkte capaciteit van per tijdslot waardoor het alleen mogelijk is langs te komen op basis van een online reservering met een vooruitbetaling.

 Veilig samen naar De Ballebak omdat het kan!

kinderfeestje bij De Ballebak

Kinderfeestje

Jouw verjaardagsfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes vieren bij De Ballebak? Dat is echt cool! Bij een Kinderfeestje krijg je ook een eigen feestpagina.

twee kinderen spelen met grote legostenen

Lekker spelen

De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier met springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

kind in binnenspeltuin

Club De Ballebak

Word gratis lid van Club De Ballebak. Elke maand is er een actie waar je op vertoon van je clubpas gebruik van kunt maken, ook al kom je elke dag. De actie wordt via e-mail bekendgemaakt.

Het laatste Ballebaknieuws…

Voorkom verspreiding coronavirus

Voorkom verspreiding coronavirus

De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn heel simpel.
Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is altijd belangrijk om deze op te volgen.

Was regelmatig je handen.
Hoest en en nies in de binnenkant van je elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes.
Geen handen schudden.

Lees meer
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar om iemand te verrassen?

Lees meer
Jaarabonnement

Jaarabonnement

Het jaarabonnement van De Ballebak is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote indoorspeeltuin. Met het jaarabonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat ons overdekt speelparadijs De Ballebak te bieden heeft.

Lees meer

De Ballebak Brielle

De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. De Ballebak beschikt binnen over één van de grootste speelstructuren van Nederland met maar liefst vier etages waanzinnig speelplezier.

De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Een wat kleiner gedeelte voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar en een groter gedeelte voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. In De Ballebak vind je onder andere een springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

Weer of geen weer, het is in De Ballebak altijd feest!

Veilig spelen

Alle speeltoestellen van De Ballebak voldoen aan de Europese norm en zijn dus uitermate veilig. Doordat we onze speeltuin maandelijks laten inspecteren en meteen de ballen laten reinigen, blijft die veiligheid en hygiëne gewaarborgd.

Alle bezoekers kunnen bij binnenkomst onze huisregels lezen en dienen zich hieraan te houden. Door het betreden van de speeltuin verklaart u zich bekend én akkoord met deze regels. De medewerkers van De Ballebak zien ook daadwerkelijk toe op naleving van de regels!

Kinderen van 13 t/m 17 jaar zijn te oud voor ons kinderspeelparadijs en mogen niet naar binnen bij De Ballebak in Rotterdam Brielle.

Ouders en begeleiders

Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen.

U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen, maar natuurlijk wel met uw kinderen.

Bij De Ballebak is het mogelijk om gratis gebruik te maken van het draadloos netwerk voor laptop of mobiele telefoon. Tevens kunt u gebruik maken van de vele magazines die op onze leestafels liggen.

Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar hebben gratis toegang.

Verjaardagsfeestje

Het feestje van het jaar is jouw feestje. Iedereen zal het er nog lang over hebben. De hele dag heerlijk spelen met al jou vriendjes.

Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto’s op je feestsite!

Schoolreis en Groepsarrangement

Voor grotere groepen kinderen is er een Groepsarrangement en voor scholen een Schoolreisarrangement.

Peuters

Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben wij een aparte speelruimte. De Ballebak is geschikt voor voor individuele bezoekers maar ook voor grote groepen peuters zoals peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Voor kinderdagverblijven is er een aantrekkelijk arrangement.

Tot slot

 • De Ballebak Rotterdam Brielle is rolstoelvriendelijk. Een grote invalidentoilet is aanwezig.
 • Bij De Ballebak Rotterdam Brielle kun je gratis parkeren.
 • Leest u voor de zekerheid nog even onze huisregels.
 • Tip: ons advies is om de kinderen tijdens het binnenspelen luchtig te kleden.