logo De Ballebak

Binnenspeeltuin De Ballebak Rotterdam Zuid voor een hele dag speelplezier!

COVID-19 update 1 maart 2021

Beste klant,

Helaas zijn wij nog steeds gesloten vanwege de aangescherpte overheidsmaatregelen.

Na het zien van de beelden van afgelopen weekend en afgelopen dagen dat er geen handhaving maar wel volle parken door het hele land waren kunnen wij dit niet verkroppen. Ook in de supermarkten is het heel druk en loopt iedereen door elkaar heen.

Het kan niet langer meer op deze manier en wij willen ook gewoon weer open.

Onze speelparadijzen zijn al gereguleerd en met inachtneming van de regels kunnen wij gewoon onze gasten ontvangen, dit hebben wij eerder gedaan met max 30 personen in onze vestigingen.

Realiteit bij ons: 30 gasten op 2500 m2 per 3 uur waarvan 15 kinderen en 15 ouders. (Supermarkten 50 tot 200 personen op 2000 m2 per 5 a 20 minuten? En geen 1,5 meter?)

Bij ons kwamen mensen al op afspraak en is er, net als bij de winkels en kappers, triage vooraf. Er is dus geen enkele gegronde reden dat de winkels wel weer ruimte krijgen en onze speelparadijzen niet.

We hopen u en de kinderen weer snel in onze speelparadijzen van “De Ballebak” te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers van De Ballebak

verjaardagsfeestje

Kinderfeestje

Jouw verjaardagsfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes vieren bij De Ballebak? Dat is echt cool! Bij een Kinderfeestje krijg je ook een eigen feestpagina.

kind op glijbaan

Lekker spelen

De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier met springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

kind in binnenspeltuin

Club De Ballebak

Word gratis lid van Club De Ballebak. Elke maand is er een actie waar je op vertoon van je clubpas gebruik van kunt maken, ook al kom je elke dag. De actie wordt via e-mail bekendgemaakt.

Het laatste Ballebaknieuws…

Voorkom verspreiding coronavirus

Voorkom verspreiding coronavirus

De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn heel simpel.
Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is altijd belangrijk om deze op te volgen.

Was regelmatig je handen.
Hoest en en nies in de binnenkant van je elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes.
Geen handen schudden.

Lees meer
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar om iemand te verrassen?

Lees meer
Jaarabonnement

Jaarabonnement

Het jaarabonnement van De Ballebak is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote indoorspeeltuin. Met het jaarabonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van al het leuks dat ons overdekt speelparadijs De Ballebak te bieden heeft.

Lees meer

De Ballebak Rotterdam Zuid

De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. De Ballebak beschikt binnen over één van de grootste speelstructuren van Nederland met maar liefst vier etages waanzinnig speelplezier.

De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Een wat kleiner gedeelte voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar en een groter gedeelte voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. In De Ballebak vind je onder andere een springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

Weer of geen weer, het is in De Ballebak altijd feest!

Veilig spelen

Alle speeltoestellen van De Ballebak voldoen aan de Europese norm en zijn dus uitermate veilig. Doordat we onze speeltuin maandelijks laten inspecteren en meteen de ballen laten reinigen, blijft die veiligheid en hygiëne gewaarborgd.

Alle bezoekers kunnen bij binnenkomst onze huisregels lezen en dienen zich hieraan te houden. Door het betreden van de speeltuin verklaart u zich bekend én akkoord met deze regels. De medewerkers van De Ballebak zien ook daadwerkelijk toe op naleving van de regels!

Kinderen van 13 t/m 17 jaar zijn te oud voor ons kinderspeelparadijs en mogen niet naar binnen bij De Ballebak in Rotterdam Zuid.

Ouders en begeleiders

Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen.

U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen, maar natuurlijk wel met uw kinderen.

Bij De Ballebak is het mogelijk om gratis gebruik te maken van het draadloos netwerk voor laptop of mobiele telefoon. Tevens kunt u gebruik maken van de vele magazines die op onze leestafels liggen.

Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar hebben gratis toegang.

Verjaardagsfeestje

Het feestje van het jaar is jouw feestje. Iedereen zal het er nog lang over hebben. De hele dag heerlijk spelen met al jou vriendjes.

Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto’s op je feestsite!

Schoolreis en Groepsarrangement

Voor grotere groepen kinderen is er een Groepsarrangement en voor scholen een Schoolreisarrangement.

Peuters

Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben wij een aparte speelruimte. De Ballebak is geschikt voor voor individuele bezoekers maar ook voor grote groepen peuters zoals peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Voor kinderdagverblijven is er een aantrekkelijk arrangement.

Tot slot

  • De Ballebak Rotterdam Zuid is rolstoelvriendelijk. Een grote invalidentoilet is aanwezig.
  • Bij De Ballebak Rotterdam Zuid kun je gratis parkeren.
  • Leest u voor de zekerheid nog even onze huisregels.
  • Tip: ons advies is om de kinderen tijdens het binnenspelen luchtig te kleden.