logo De Ballebak

Kinderspeelparadijs De Ballebak Rotterdam Ommoord voor een hele dag speelplezier!

kind in botsautootje

Kinderfeestje

Jouw verjaardagsfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes vieren bij De Ballebak? Dat is echt cool! Bij een Kinderfeestje krijg je ook een eigen feestpagina.

kind in ballenbak

Lekker spelen

De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier met springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

kind in binnenspeltuin

Club De Ballebak

Word gratis lid van Club De Ballebak. Elke maand is er een actie waar je op vertoon van je clubpas gebruik van kunt maken, ook al kom je elke dag. De actie wordt via e-mail bekendgemaakt.

Het laatste Ballebaknieuws…

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Vanaf zaterdag 1 april 2023 hanteren wij weer onze reguliere openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 – 18.00 uur

Lees meer
Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar om iemand te verrassen?

Lees meer

De Ballebak Rotterdam Ommoord

De Ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De Ballebak biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. De Ballebak beschikt binnen over één van de grootste speelstructuren van Nederland met maar liefst vier etages waanzinnig speelplezier.

Bij droog weer is het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op één van de vele andere speeltoestellen.

De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Een wat kleiner gedeelte voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar en een groter gedeelte voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. In De Ballebak vind je onder andere een springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

Weer of geen weer, het is in De Ballebak altijd feest!

Veilig spelen

Alle speeltoestellen van De Ballebak voldoen aan de Europese norm en zijn dus uitermate veilig. Doordat we onze speeltuin maandelijks laten inspecteren en meteen de ballen laten reinigen, blijft die veiligheid en hygiëne gewaarborgd.

Alle bezoekers kunnen bij binnenkomst onze huisregels lezen en dienen zich hieraan te houden. Door het betreden van de speeltuin verklaart u zich bekend én akkoord met deze regels. De medewerkers van De Ballebak zien ook daadwerkelijk toe op naleving van de regels!

Kinderen van 13 t/m 17 jaar zijn te oud voor ons kinderspeelparadijs en mogen niet naar binnen bij De Ballebak in Rotterdam Ommoord.

Ouders en begeleiders

Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen.

U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen, maar natuurlijk wel met uw kinderen.

Bij De Ballebak is het mogelijk om gratis gebruik te maken van het draadloos netwerk voor laptop of mobiele telefoon. Tevens kunt u gebruik maken van de vele magazines die op onze leestafels liggen.

Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar hebben gratis toegang.

Verjaardagsfeestje

Het feestje van het jaar is jouw feestje. Iedereen zal het er nog lang over hebben. De hele dag heerlijk spelen met al jou vriendjes.

Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto’s op je feestsite!

Schoolreisje

Voor grotere groepen schoolkinderen is er een Schoolreisarrangement.

Peuters

Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben wij een aparte speelruimte. De Ballebak is geschikt voor voor individuele bezoekers maar ook voor grote groepen peuters zoals peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Voor kinderdagverblijven is er een aantrekkelijk arrangement.

Tot slot

  • De Ballebak Rotterdam Ommoord is rolstoelvriendelijk. Een grote invalidentoilet is aanwezig.
  • Bij De Ballebak Rotterdam Ommoord kun je gratis parkeren.
  • Leest u voor de zekerheid nog even onze huisregels.
  • Tip: ons advies is om de kinderen tijdens het binnenspelen luchtig te kleden.